Jachtzeilen

BEGINNERS

Cursusinformatie CWO1

Heb je nog geen of weinig ervaring op een kajuitzeiljacht en lijkt het je heerlijk om als volwaardig bemanningslid 'maat'-taken aan boord te kunnen uitvoeren? Dan is deze training voor jou bedoeld. Deze training is ook een uitstekende en actieve manier om te ontdekken of het zeilen op een kajuitzeilboot iets voor jou is.

SEMI-GEVORDERDEN

Cursusinformatie CWO2

Heb je al zeilervaring en misschien al een CWO 1-diploma jachtvaren gehaald? Dan is een vervolgtraining CWO 2 een hele mooie cursus om je voor te bereiden om zelfstandig te schipperen aan boord. Als dagschipper met CWO 2 jachtvaren heb je laten zien een kajuitzeiljacht onder gunstige rustige omstandigheden (tot en met windkracht 4), overdag, veilig van de ene haven naar de andere haven te brengen.

GEVORDERDEN

Cursusinformatie CWO3

De training Jachtzeilen CWO 3 is voor iedereen die verder wil. Je basisvaardigheden zijn goed op niveau, je kunt onder normale omstandigheden veilig een boot van A naar B brengen. Je hebt als schipper de nodige mijlen zelfstandig met bemanning gevaren. En nu verder!


Je ziet ook boten met windkracht 5 of 6 plezier maken op het water en afmeren met harde wind lijkt ook gewoon te lukken, of in de avond als je op het dek nageniet in het donker, zie je een schip binnenvaren. Dat wil jij ook!