Specifieke zeilcursus

alle niveaus

Manoeuvreren op de motor

Deze specifieke training is voor jou als jij je nog zekerder wilt voelen in het varen van een zeiljacht op motor.

alle niveaus

Zeiltrim

Lei-oog iets naar achter of naar voren, overloop naar loef of naar lij? Hoe zat het ook al weer? Wil je meer begrijpen over zeiltrim en dit in de praktijk oefenen dan is deze dag voor jou!

(SEMI)GEVORDERDEN

Zwaar Weer-zeilen

Voor de thrillseerkers? Nee hoor! Voor iedereen die onder alle omstandigheden het schip en bemanning veilig van A naar B wil kunnen brengen en wil leren begrijpen wat te doen bij sterk verslechterende omstandigheden. Maar ook als jij minder ervaren bent en wilt meemaken hoe het is om onder zware omstandigheden op een schip samen te werken met mede-trainees en ervaren instructeur.

ALLE NIVEAUS

Nachtvaren

Voor iedereen die ervaring op wil doen in het donker. Hoe vaar je in het donker een haven binnen, op welke lampen moet je letten? Wil je samen met een ervaren instructeur ontdekken hoe het is om 's avonds te varen als schipper of als maat? Dan is de cursus nachtvaren iets voor jou.

GEVORDERDEN & INSTRUCTEURS

Masterclass Bootcamp

Deze training is bedoeld als je op minimaal CWO 3-niveau presteert of als je zeilinstructeur bent. Als jij wilt dat je trainer en coach op alle slakken zout legt, je nog beter wilt leren communiceren aan boord en het niet erg vindt als er op je vingers gekeken wordt door je mede-trainees en Jochem of Jaap, omdat je weet dat er altijd iets te leren is. En wil je vooral varen, varen en nog eens varen? Jouw trainer gebruikt de omstandigheden, je medetrainees en jouw leerwens om jou een nog betere schipper te laten worden! Heb jij de drive en het uithoudingsvermogen?