Cursusaanbod

Hier vind je ons cursusaanbod. Twijfel je over welke cursus bij je past? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag!

BEGINNERS & SEMI-GEVORDERDEN
Wil je weten of zeilen iets voor je is of wil je je vaardigheden afstoffen of verbeteren? Boek dan een van onze meerdaagse zeiltrainingen. Alle zeilfacetten komen stapsgewijs aan bod en je verblijft aan boord in de gezellige havenstad Enkhuizen. Een unieke zeilervaring!
ALLE NIVEAUS
Droom jij ervan om zelfstandig met een zeiljacht te kunnen varen? In Nederland of op de Middellandse Zee en te genieten van een heerlijke vakantie met gezin, familie en vrienden? Wij bereiden je voor op een zorgeloze en onvergetelijke vakantie!
alle niveaus

Heb je net een jacht aangeschaft of wil je meer uit je eigen schip halen? Met jarenlange ervaring in het lesgeven op allerlei jachten, op gevarieerd vaarwater en met kennis van oude en nieuwe techniek zorgen onze instructeurs ervoor dat je je comfortabeler voelt op eigen schip.

gevorderden
Heb je specifieke zeilwensen? Wil je bijvoorbeeld kunnen omgaan met heftige weersomstandigheden, leren varen in het donker, wil je beter kunnen trimmen of manoeuvreren op de motor of ben je al vergevorderd, maar wil je een nog betere schipper worden? Kijk dan naar ons aanbod.
alle niveaus
Een tocht om niet te vergeten! Zwerven op de Waddenzee, een rondje Noord-Holland of verse fish & chips in hartje London. Train je vaardigheden onder begeleiding van een ervaren instructeur. Ondertussen maak je een mooie tocht waarbij je nieuw water ontdekt en mooie havens aandoet.
alle niveaus
In Nederland is een vaarbewijs voor het huren van een kajuitzeiljacht niet verplicht. Toch is het handig naast je praktische kennis ook je theoretische kennis op niveau te hebben.
Wil je zelfstandig een jacht huren in het buitenland dan heb je veelal het Vaarbewijs 1 en 2 nodig.