Zeiltochten

Cursusinformatie

Voor wie
Een ervaringstocht of een mijlenmaker is een fantastische manier om de vaardigheden die je hebt geleerd tijdens een cursus aan te stampen. Leren zeilen is ook doen. Je kunt deze training individueel boeken of met een groep (familie, vrienden, kennissen).
Deze tocht is voor iedereen die wil ervaren hoe het is om in de praktijk toe te passen wat je in de trainingen hebt geleerd.
Wat leer je
Het doel van de tocht is niet zozeer om nieuwe dingen te leren maar vooral ervaringen op te doen. Toe te passen wat je geleerd hebt en dat onder begeleiding van een ervaren instructeur. De instructeur zal tijdens deze tocht dan ook niet zozeer lesgeven, maar meer ‘tips and tricks’ geven, een vakkundig ‘oogje in het zeil’ houden, vragen stellen en als vraagbaak dienen.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het vaargebied wordt er gezamenlijk met je mede-reizigers bij aanvang een globale route bepaald. En dan maar vooral heel veel ervaringen opdoen, mijlen maken en niet te vergeten plezier hebben en de passie voor zeilen met elkaar delen!
Aantal cursusdagen
Je boekt een 5-daagse of een 7-daagse tocht.

Je verblijft op het jacht waar je de tocht op maakt. Het dagprogramma is vol en intensief en ontspannend op zijn tijd. ‘s Avonds wordt er aan boord gekookt of kan er uit eten gegaan worden in een gezellige haven. Het kan zijn dat je een hut deelt met een reisgenoot. We proberen ervoor te zorgen dat alle gasten een eigen hut hebben, of samen met partner of familie een hut delen.
Prijs
Ervaringstochten (meerdaags)
wo t/m zo € 790 pp / vanaf 3 deelnemers 25% korting
ma t/m zo € 990 pp / vanaf 3 deelnemers 25% korting

De prijs is inclusief brandstof, koffie en thee en overnachtingen aan boord. De prijs is exclusief havengelden, lunch en diner, hiervoor wordt een boordkas gemaakt. De instructeur is vrijgesteld van de boordkas.

  • Groepsboeking max 5 personen.
  • Wil je de boot privé, boek dan voor 5 personen.